lamqta.comОвен  Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие,

...
lamqta.comОвен  Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие,
Коментари Харесай

Хороскопът съветва една зодия: Не се поддавайте на провокации днес!

lamqta.com

Овен 
Днес непотребните размисли за смисъла на Вашето взаимно съществуване, могат единствено да Ви разочароват. Умът и сърцето очевидно ще водят война и по тази причина звездите Ви поучават, да се вслушате точно в сърцето, а мозъкът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита...  

 
Телец
Дошло е време да се погрижите за житейските неща - да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия лист, отсрочени за последната минута. Навярно ще Ви е мъчно да обхванете всичко, имайки поради Вашата претовареност, само че несъмнено си коства, да положите старания. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкоз по-бързо ще се възползвате от насладите на живота.

Близнаци
Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите. 

Лъв
В този миг Вашата роля не е напълно ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират към Вас. Но единствено недейте да забравяте, че имате доста осезателен принос в общата работа. Не сте единствено винтче в колелото, ръководено от власт имащите. Усилията Ви фактически дават изгода и сте в положение нещо да измененията. Затова направете по този начин, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята известност.

Дева
Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на крайщата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия обичан човек, даже той да постави всички вероятни и невъзможни старания с цел да промени обстановката. Тя ще се промени единствено при положение, че Вие мощно поискате това, и насочите много старания за осъществяване на това предпочитание.

Стрелец
Имате си цел и се стремите към реализацията Ви със забележително твърдоглавие, не виждайки загради. Отгоре на всичко ще можете да намерите приложение дори и на безполезните неща, въпреки и да са единствено движимости. Денят е подобаващ за другарство с хора, и към всеки човек да намерите своя метод.

Козирог
Може да се окаже, че енергичните дейности не са безвредни за Вас. Преди да имате работа с малко познати хора, изключително надалеч от вкъщи, убедете се, че новите познати не съставляват опасност за Вас и няма да имате непотребни компликации в реализация на персоналните проекти. Не бързайте да вписвате такива хора в графата „ Приятели ”. Не са изключени затруднения при опитите да установите с такива хора непрекъсната връзка. Също са евентуални неприятности във финансовата сфера или при опит за реализиране на някакви опити. Потърсете компанията на точния човек.

Водолей
Като избягвате опитите и във всичко се придържате към общоприетите правила, последователно се придвижвате към задачата. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко благодарение на рисковани случки, или желаят да Ви излъжат, или не могат да схванат цялата трудност на сегашната обстановка. За благополучие имате вътрешен глас, която няма да Ви подведе дори и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на другари какво би трябвало да вършат, и какво - не. Съветите Ви освен ще останат недоразбрани, а дори хората, към които са адресирани, ще се почувстват афектирани. Така че е най-добре, да бъдете деликатни в изявленията си....

Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР